Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) Nakliye ve Otomotiv sektörünü temsil eden 4. Meslek Komitesi bu gün yapılan toplantıda sektörün sorunları ile sektörün büyümesi ve gelişmesi için atılması gereken adımları ele aldı.
Kdz. Ereğli Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek Başkanı Yusuf Arslan öncülüğünde, sahil bandında ‘Sevgi, Barış, Dostluk’ yürüyüşü gerçekleştirildi.
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli merkezinde seçim bürosu açılışıyla resmen seçim startını verdi. Açılış konuşmasında Başkan Posbıyık; “Ben seçilmişlerin değil, halkın belediye başkanıyım”, diyerek ince mesajlar verdi
Yeni Parti Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, eşi Serpil Yavuzyılmaz hakkında başlatıldığı açıklanan soruşturmanın kendisine yönelik bir “itibar suikastı ve susturma girişimi” olduğunu savundu. Yavuzyılmaz, fon soruşturmasına ilişkin çalışmalarına devam edeceğini söyledi.