enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpereğlizonguldakkdz. ereğligazetehaberson dakikaereğli gazetesiereğli haberkdz ereğli gazetesi
DOLAR
39,5586
EURO
45,6047
ALTIN
4.285,61
BIST
9.102,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Açık
25°C
Zonguldak
25°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
25°C

Sesli: “Ben Ereğli belediye başkan adayıyım”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, kısa adı BATİYAC olan Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti ziyaretinde, ben aday adayı değilim adayım dedi.

Sesli: “Ben Ereğli belediye başkan adayıyım”
07.09.2023 14:30 | Son Güncellenme: 07.09.2023 15:02
A+
A-

Karadeniz Ereğli Belediye Başkan adayı Murat Sesli, BATİYAC ziyaretinde Ereğli gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

EREĞLİ’NİN 100. YILINDA 100 PROJE

Murat Sesli, Kdz. Ereğli’nin 100. Yılında 100 proje ile ekibimle beraber; 2024 yerel seçimlerinde Ereğli halkına hizmet için varım.

EREĞLİ BİZİMLE BERABER BÜYÜYECEK

Ereğli’nin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Kdz. Ereğli bizimle beraber inşallah hak ettiği yere gelecek ve daha da büyüyecek.

KDZ. EREĞLİ’NİN İL OLACAĞINA İNANIYORUM

Kdz. Ereğli’nin il olması için yapılan çalışmaları da destekliyorum. İnşallah 2024 yerel seçimlerinden sonra şehrimizi il olarak göreceğimizi düşünüyorum.

Ereğli’nin geleceğini şekillendirecek projeler ve Ereğli’yi yönetebilecek donanımlı ekiple yola çıktık. Allah nasip kısmet ederse başkan olduğumuzda farkımızı Kdz. Ereğli halkı da görecek. Diyerek sözlerini bitirdi.

BATİYAC’ın çalışmalarını da yakından takip ettiğini hatırlatan Sesli, cemiyetin çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.