enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpereğlizonguldakkdz. ereğligazetehaberson dakikaereğli gazetesiereğli haberkdz ereğli gazetesi
DOLAR
44,3296
EURO
51,1855
ALTIN
5.973,69
BIST
13.047,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Az Bulutlu
11°C
Zonguldak
11°C
Az Bulutlu
Salı Çok Bulutlu
10°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
12°C
Cuma Az Bulutlu
15°C

BEÜ’de “Engelsiz İletişim” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında BEÜ’de “Engelsiz İletişim” başlıklı çevrim içi bir söyleşi gerçekleştirildi.

BEÜ’de “Engelsiz İletişim” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi
03.12.2021 19:11
A+
A-

Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Hakan Kalyon’un moderatörlüğünü yaptığı söyleşinin konuğu Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi ve Engelli Öğrenci Birimi üyesi, Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Huriye Toker oldu.

Üniversitemiz engelli öğrenci akademik birim temsilcileri, idari personelin ve öğrencilerin yoğun katıldığı söyleşide; iletişim engellilik araştırmaları, etik iletişim ve iletişime ait süreçler, akademisyen farkındalığı, engellilik araştırmaları, etik, engelli bireyler ve dil kullanımı, tutum ve davranışlar ile engeli olan bireylere yaklaşım üzerinde değerlendirme ve paylaşımlar yer aldı.

Söyleşi konuk konuşmacı Prof. Dr. Huriye Toker ile moderatör Hakan Kalyon’un her iki üniversitenin Rektörlerine, engelli öğrenci birimi akademik temsilcilerine ve katılımcılara teşekkür dilekleri ve “3 Aralık Engelliler Günü” etkinliklerinin ve bu konudaki çalışmaların artarak sürmesi temennisi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.