Kdz. Ereğli’de modern donanımı, güçlü uzman kadrosu ve ferah hizmet alanlarıyla hayata geçirilecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde sona yaklaşıldı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Posbıyık, bölge halkını yakından tanıdığını ve sürekli içinde olduğunu belirterek “Halkımız seçimlerde kesinlikle ithal aday istemiyor” dedi.
Kdz. Ereğli Belediyesi sabah saatlerinde etkili olan kar yağışına karşı her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm ekip ve araçlarıyla sahada mücadele çalışmalarına başladı. Başkan Halil Posbıyık, oluşturulan kriz masasında çalışmaları denetledi.
Yeni nesil saadet zinciri Turgo Shared'in Zonguldak Sorumlusu olduğu iddia edilen Zonguldak İnanış Gazetesi eski Sahibi Ece Sönmez gözaltına alındı. Sistemin çöktüğü ve birçok mağduriyetin olduğu belirtiliyor