enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpereğlizonguldakkdz. ereğligazetehaberson dakikaereğli gazetesiereğli haberkdz ereğli gazetesi
DOLAR
41,9815
EURO
48,7855
ALTIN
5.493,29
BIST
11.020,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Hafif Yağmurlu
20°C
Zonguldak
20°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C

Zonguldak’ta Hasret Akkuzu cinayetinde yeni gelişme: 3 kişi tutuklandı

Zonguldak’ta ailesi tarafından 10 gündür kayıp olarak aranan 17 yaşındaki Hasret Akkuzu’nun cansız bedeninin bir su kuyusunda bulunmasının ardından yürütülen soruşturma derinleşiyor. Cinayetle bağlantılı oldukları değerlendirilen 6 kişi gözaltına alınırken, aralarında katil zanlısı D.B.’nin ağabeyi ve yengesinin de bulunduğu 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak’ta Hasret Akkuzu cinayetinde yeni gelişme: 3 kişi tutuklandı
23.10.2025 18:57
A+
A-

6 Günlük Arayış Korkunç Gerçekle Sonuçlandı

Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesi Kızılbel köyünde yaşayan Hasret Akkuzu, 13 Ekim günü evden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi durumu jandarmaya bildirerek kayıp ihbarında bulundu. Günlerce süren arama çalışmalarına rağmen genç kıza ulaşılamadı.

19 Ekim’de Koramanlar köyünde hayvanlarını otlatan köylüler, terk edilmiş bir su kuyusundan gelen ağır koku üzerine durumu ekiplere haber verdi. Bölgeye gelen jandarma ve AFAD ekipleri, kuyuda genç kızın cansız bedenine ulaştı. Vücudunda darp izlerine rastlanması üzerine olay bir cinayet soruşturmasına dönüştü.

Katil Zanlısı Aydın’da Yakalandı

Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, olaya karıştığı değerlendirilen 6 kişi gözaltına alındı. Olayın baş şüphelisi olarak aranan D.B., Aydın’da saklandığı adreste jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere Zonguldak’a getirildi.

Sorguları tamamlanan şüpheliler arasında D.B.’nin ağabeyi, yengesi, annesi, kardeşi ve Hasret’in yakın arkadaşı da yer aldı.

Ağabey ve Yenge Tutuklandı

Savcılık tarafından alınan ifadelerin ardından dosya mahkemeye sevk edildi. Yapılan değerlendirme sonucu; D.B.’nin annesi, kardeşi ve Hasret’in arkadaşı serbest bırakılırken, zanlının ağabeyi, yengesi ve delilleri kararttığı öne sürülen bir diğer şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan kişilerin, cinayetin ardından suç delillerini gizlemeye çalıştıkları ve D.B.’nin kaçmasına yardım ettikleri iddia ediliyor.

Olayın Perde Arkası Aydınlanıyor

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ilk incelemelerde Hasret Akkuzu’nun boğularak öldürülmüş olabileceği değerlendiriliyor. Ölüm nedeninin kesinleşmesi için kriminal analizlerin sürdüğü öğrenildi.

Kızın bulunduğu köyde büyük bir infial yaşanırken, güvenlik güçlerinin bölgede önlem aldığı bildirildi.

Savcılıktan Açıklama: “Titizlikle Soruşturuyoruz”

Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Savcılık kaynakları, “Kamu vicdanını derinden sarsan bu olayın her ayrıntısı titizlikle inceleniyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.