Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Ereğlililer Taraftar Grubu Lideri Burhan Önder, Ereğli Meydan adında bir grup daha kurdu.
Kdz. Ereğli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’inde büyük bir başarı göstererek 25 yılın ardından ilk defa 3. Lige adım attı.
Bu başarıda Belediyespor’un taraftar grubu olan Genç Ereğlililer Lideri Burhan Önder ve tüm taraftarların büyük emeği oldu.
Sahanın dışında takımı yalnız bırakmayan taraftar grubu, hem iç sahada hem deplasmanda, söyledikleri marşlar ve oyunculara verdikleri motivasyon ile şampiyonluğa katkı sağladı.
EREĞLİ MEYDAN KURULDU
Genç Ereğlililer adı ile Kdz. Ereğli Belediyespor’un taraftarlığını yapan grubun ardından, Ereğli Meydan adında bir grup daha oluşturuldu.
Başkanlığını yine Burhan Önderin yapmış olduğu grup ile beraber Kdz. Ereğli’de iki taraftar grubu oldu.
Takımın 3. Lige çıkması ile beraber birçok dedikodular peşinde geldi.
Taraftar grupları da bunlardan biri olarak dedikodularda yerini aldı.
Başkan Önder konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Genç Ereğlililer olarak takımımızın her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ereğli Meydan adı ile bir grup daha kurduk. Genç Ereğlililer bir yandan Ereğli Meydan bir yandan takımımıza tam gaz destek vereceğiz.
Ereğli Meydan’da bulunan kişiler yine bizim içimizden, yine Ereğli Belediyespor’un içinden olan kişiler. Yunus Emre Meral ve Sinan Saraçoğlu kardeşlerim Ereğli Meydan tarafında bizimle birlikte destek verecek. Bu konu yanlış anlaşılmalara mahal vermesin. İki grup olarak gözükebiliriz ancak tek yüreğiz. İki taraftar grubunun liderliğini de üstlenerek, takımımızı çok daha iyi başarılara ulaştıracağız.
Bu takım için 7’den 70’e emek verdik. Biz taraftarımızın başarısını kimsenin emellerine kullandırmadan daha büyük başarılara imza atacağız. Ereğli Meydan da biziz, Genç Ereğlililer de biziz!”
Diyerek sözlerini tamamladı.