enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpereğlizonguldakkdz. ereğligazetehaberson dakikaereğli gazetesiereğli haberkdz ereğli gazetesi
DOLAR
49,3448
EURO
55,0918
ALTIN
6.614,90
BIST
12.150,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak
Hafif Yağmurlu
20°C
Zonguldak
20°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Yağmurlu
16°C
Cuma Yağmurlu
12°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
15°C

İYİ Parti’de Yıldırım ile göreve devam

İYİ Parti Gençlik Kolları teşkilatlarında başlatılan yeniden yapılanma süreci kapsamında il gençlik kolları başkanlıklarında çeşitli görevlendirmeler gerçekleştirilirken, Zonguldak’ta da bu süreç tamamlandı. Bu doğrultuda, Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Yiğitcan Yıldırım yeniden atandı.

09.04.2026 00:55
A+
A-
İYİ Parti’de Yıldırım ile göreve devam

Yeniden yapılanma sürecinin ardından sahadaki çalışmalarına hız veren Zonguldak İl Gençlik Kolları, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen İYİ Parti Grup Toplantısı’na geniş katılım sağladı. Yaklaşık 50 kişilik gençlik heyetiyle Ankara’da bulunan teşkilat, programa üniversiteli ve Zonguldaklı gençlerin yoğun ilgisiyle katıldı.

Gerçekleştirilen programa, İl Başkanı Yavuz Erkmen ile Merkez İlçe Başkanı Cem Öztürk de katılım sağladı. Program boyunca teşkilat mensuplarıyla birlikte çeşitli temaslarda bulunuldu.

Ziyaret kapsamında, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Koca ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Oğulcan Bayram ile bir araya gelinerek görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca çok sayıda milletvekiliyle de istişareler gerçekleştirildi.

Zonguldak İl Gençlik Kolları’nın Ankara programı, gençlerin siyasete olan ilgisini ve teşkilat çalışmalarındaki dinamizmini bir kez daha ortaya koyarken, katılımın yoğunluğu dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.