Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, dünden itibaren karla mücadele çalışmalarını yürüten şantiye ekibini ziyaret etti, karla mücadele çalışmalarını sahada denetledi. Kentte her hangi bir sorun bulunmadığını anlatan Başkan Posbıyık; “Tüm ekiplerimiz seferber, her şeye hazırlıklıyız” dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli’ye gelerek parti teşkilatında düzenlediği basın toplantısında kendisine yönelik açıklamaları nedeniyle AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar ve İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a sert cevap verdi. ‘Kibirden yanlarına yaklaşılmıyor’ diyen Başkan Posbıyık, “Ereğli’ye hiçbir faydaları yok. Bunlarda resmen Ereğli düşmanlığı var. Sandıkta cevabımı vereceğim” dedi.
Kdz. Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler Takımı Uluslararası Şampiyonada Urfa Masterler takımını tek golle geçerek ikinci maçını da galibiyetle tamamladı.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odalarının projesi olarak Kdz. Ereğli ve Alaplı arasında hayata geçirilmesi planlanan ve yaklaşık üç yıldır bölge gündeminde yer alan Kafes Balıkçılığı Projesi’nde sona yaklaşılırken, sürecin en önemli paydaşlarından biri olan Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi’nden dikkat çeken bir açıklama geldi. Kooperatif yönetimi, projeye karşı çıktığını duyurdu.