Kdz. Ereğli Belediyesi, ihtiyaç duyulan yollarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken emisyon asfalt çalışmalarına da Hamzafakılı Mahallesi’nden başladı. Hava şartlarının elverdiği sürece 100 bin metrekare emisyon asfalt serilecek.
Türkiye’de 2004 yılında Hayvan Hakları Kanunu yürürlüğe girmeden önce Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi kuran Kdz. Ereğli Belediyesi, yeni bir proje hazırlayarak 30 dönüm alan üzerine Hayvan Hastanesi ve Bakım Merkezi kuruyor. Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla hazırlanan ve bir çok belediyeye de örnek olacak projenin alan çalışmalarına başlandı.
Denizli'nin Çardak ilçesinde karşı şeride geçen TIR Düzce Güven'e ait yolcu otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki kişi öldü, 6'sı ağır 20 kişi yaralandı
Mücadelenizde başarılar dıler, gönülden yanınızda yer aldığımızı ilân ederim.